OM: Beste L. In DNA, Schweinningen over de dodelijke stoot in het mes | Huiselijk

OM vermoedt de 20-jarige Amsterdamse moordenaar De verdachten hebben Janga met één of meerdere messen in de borst en / of buik gestoken. Beide verdachten ontkennen dat ze zijn neergestoken.

Het Nederlandse Forensisch Bureau (NFI) deed onderzoek naar de messen die in de prullenbak waren gevonden. Volgens de advocaat ging het om twee grote messen en een zakmes. Op dit zakmes zat ook bloed van het slachtoffer. Het logo van het zakmes lijkt op het merk in het etui dat W in zijn tas had. Op camerabeelden was te zien dat de twee verdachten voorwerpen in de prullenbak gooiden, zei de ambtenaar. Naast de messen, een rode W in de vuilniszak. De politie vond Bandana en haar zonnebril.

Boren

Voor de steekpartij was er ruzie tussen de jeugdgroepen. Het incident zou verband houden met een botsing tussen rivaliserende boorteams. Trilrap is een hiphopbeweging die uit de Verenigde Staten is losgebarsten en geweld verheerlijkt.

“Ik ging niet naar het bier om ruzie te maken en te vechten,” W.J. ‘Ik was niet betrokken bij een ruzie of een groep. Ik heb die dag geen messen gezien. Het spijt me heel erg wat er is gebeurd, maar dit heeft niets met mij te maken.’

Er zijn camerabeelden van het steekincident, waarop te zien is dat het slachtoffer tussen de twee verdachten loopt en beiden handgebaren maken. Maar camerabeelden bewijzen niet dat de verdachten waren neergestoken, betoogden hun advocaten.

Procureur-generaal W. Peter mocht observeren in het Bonn Center (BBC). De intelligentie van zijn psyche zou moeten voorkomen dat hij in de toekomst nog een fout maakt, en zijn strafblad zal al lang op zich laten wachten, zegt de rechterlijke macht. De rechtbank wees het verzoek af omdat de wachtlijsten op de BBC lang zijn en er al een psychologische melding is gemaakt over W in een andere strafzaak.

READ  'Pazor past goed bij Finord'

Beide verdachten zitten in hechtenis. De derde verdachte loopt nog. De volgende inleidende sessie is in februari.

Written By
More from Arzu

‘Biden neemt Arizona, Trump keert terug naar Florida’: Bekijk hier de resultaten | Buitenland

Zie een overzicht van de bekende resultaten in dit artikel. Iedereen die...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *