OM onderzoekt nu de rol van drugsverdachte ‘Fiat Costa’ bij de verdwijning van Naima Jill

Roger B., ook wel bekend als ‘Pete Costa’, de criminele leider in het geval van de verdwijning of dood van Naima Jill De rol van wordt onderzocht door het Openbaar Ministerie (OM). Schrijft dat N.R.C. Donderdag.

De 52-jarige vrouw wordt vermist sinds ze op 20 oktober vorig jaar in Amsterdam in een auto stapte. De politie zegt dat ze bewijs hebben dat Jill is vermoord.

Een mogelijke reden is het verdwijnen van de cocaïne, waarvoor de vrouw verantwoordelijk zou zijn. N.R.C. Tot Jill verdwijnt, schrijft hij dat de politie zijn rol in de drugshandel heeft onderzocht. Cocaïnehandel b.

Dus nu B. in de verdwijning van die vrouw. Volgens de krant komt het vermoeden voort uit de analyse van een telefoonnummer.

De man wordt ook verdacht in martelcontainers

B. Hij wordt momenteel vastgehouden op verdenking van betrokkenheid bij grootschalige cocaïnehandel. De 49-jarige werd vorig jaar juni in Rotterdam aangehouden.

Het vermoeden bestaat nu dat de folteraar de zogenaamde containers heeft besteld. De zeecontainers, die worden beschouwd als een gevangenis voor de onderwereld, werden in juni ontdekt in Woows Garden in Praband.

Vrijdag staat weer een proces gepland in de zaak van martelcontainers. De containers waren volledig geïsoleerd en bevatten martelwerktuigen. Er werden ook politie-uniformen gevonden.

READ  Weginspecteur gewond bij aanrijding A2 bij Saltbommel | Nu
Written By
More from Arzu

Zes Amerikaanse zakenlieden zitten jarenlang achter de tralies in Venezuela

Zes topmanagers van een Amerikaanse olieraffinaderij zijn veroordeeld tot meerdere jaren gevangenisstraf...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *