Onderzeese moordenaar Peter Matson gearresteerd na ontsnapping | Buitenland

Nadat hij was ontsnapt, sloeg Matson een hek. Twee agenten zetten hem onder schot. Hij werd later opnieuw gearresteerd door de gewapende politie.

In een gemeente in de buurt van Kopenhagen, ligt de locatie van Metson op ongeveer 500 meter van de Hearstwest Prison. Matson zei dat hij een bomgordel had. Het is nog niet duidelijk, de politie doet onderzoek naar de locatie.

Volgens Extra Platt heeft Peter Mattson al verschillende keren in eenzame opsluiting gezeten op verdenking van een ontsnappingspoging. Zijn advocaat zegt dat hij zich niet bewust is van de ontsnapping.

Vreselijke details

De gruwelijke zaak zorgde destijds voor veel controverse. Kim Wall ging met Matson mee voor een artikel over zijn nieuwste uitvinding onderzeeër. Matson heeft haar doodgestoken, haar lichaam in stukken gesneden en haar lichaamsdelen in water ten zuiden van Kopenhagen gedumpt.

De uitvinder stond er altijd op dat er een ongeluk had plaatsgevonden. Maar de Deense rechter oordeelde dat er duidelijk bewijs was dat de uitvinder het slachtoffer eerst martelde en vervolgens vermoordde.

READ  Winkels in het centrum van Rotterdam sluiten zaterdag, 'te druk' in Amsterdam | Huiselijk
Written By
More from Arzu

OM: Beste L. In DNA, Schweinningen over de dodelijke stoot in het mes | Huiselijk

OM vermoedt de 20-jarige Amsterdamse moordenaar De verdachten hebben Janga met één...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *