Opgewonden hoopt Verhoeven dat Van Roosevelt straks buiten gevaar is Nu

Rico Verhoevan is diep bedroefd door het ernstige verkeersongeval dat kickbokser Robin van Roosmalan woensdag kreeg. De voormalige wereldkampioen Glory Light en Featherweight vecht momenteel voor zijn leven.

“Robin is een goede vriend van mij. Ik ken hem goed omdat we hetzelfde management hebben”, zei Verhoeven, die donderdag duidelijk geëmotioneerd was. “Blijf vechten kerel. Ik bid voor je en ik hoop dat je het begrijpt.”

Van Roosevelt, 31, raakte woensdag ernstig gewond bij een auto-ongeluk waarbij zijn 29-jarige zus, Melissa, omkwam. De twee stonden met hun auto’s op de vluchtstrook van de A2 toen de vrachtwagen in botsing kwam.

Robin von Roosevelt liep meerdere breuken op. Glory meldde donderdag dat de voormalig kampioen vecht voor zijn leven. De Passhenor verloor in 2018 zijn vedergewicht kampioensriem, waarna hij overstapte naar de MMA-bindriem.

GLORY meldt dat Robin von Roosevelt momenteel vecht voor zijn leven.


GLORY meldt dat Robin von Roosevelt momenteel vecht voor zijn leven.

GLORY meldt dat Robin von Roosevelt momenteel vecht voor zijn leven.

Foto: Eric Jackman

Ook Ben Sadiq sympathiseert met Van Roosevelt

Jamal Ben Sadiq, die later deze maand in een titelgevecht tegenover Verhoevan staat, kent Van Roosevelt ook uit de kleine kickbokswereld.

“Robin is een goede vriend van me, en wat er is gebeurd, is erg triest”, zei Marokko. “Ik hoop dat hij snel en volledig herstelt. Ik bied hem en zijn familie mijn condoleances aan voor het verlies van Melissa.”

Verhoeven en Ben Sadiq staan ​​op 30 januari tegenover elkaar in het hoofdgevecht van Glory 77, dat zonder toeschouwers plaatsvindt in Rotterdam.

READ  Phenord boekt de derde overwinning op rij en houdt nul na Bijlow's late annulering
Written By
More from Arzu

Gomers bekritiseren ontspanning: de hoop die we van de zomer hebben geleerd | Huiselijk

“Deze zomer hebben we een toename van het aantal besmettingen gezien wanneer...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *