Organisator (22) gevangen in Frans dansfeest: ‘Gevaarlijke levens’

Dat maakte de officier van justitie van Rennes gisteravond bekend. Op nieuwjaarsdag werd er een dansfeest georganiseerd in de stad Leuran. Jongeren van heinde en verre kwamen naar dit feest, dat meerdere dagen duurde.

Meerdere dagen

De politie hoorde van het feest op nieuwjaarsdag, maar kon het niet stoppen. De omstanders hielden de politie tegen en gooiden flessen en stenen. Het feest ging door tot afgelopen weekend.

In totaal zijn er volgens de overheid meer dan 1.600 tickets uitgegeven door de politie. Sommige jongeren droegen mondkapjes en veel corona-activiteiten werden genegeerd.

De gearresteerde 22-jarige jongen zou een van de organisatoren van het feest zijn. In zijn huis is onder meer een geluidsinstallatie gevonden, die mogelijk voor het avondeten is gebruikt. Hij zou ook meer dan duizend berichten hebben gestuurd om mensen uit te nodigen voor het dansfeest.

Kosten

De jongen wordt ervan beschuldigd zijn leven in gevaar te brengen. Hij wordt ook verdacht van illegale uitbuiting van alcohol, drugsdelicten, incest en zwartwerk. Hij zit in hechtenis.

Written By
More from Arzu

Jammer genoeg mist Ajax openingswedstrijd tegen Liverpool bij CL op eigen doel Nu

Ajax begon woensdag aan hun Champions League-avontuur met een ongelukkige nederlaag tegen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *