‘Pazor past goed bij Finord’

Maandag 21 december 2020

Daniel Cabot Kertz21 december 2020

In een gedwongen voetbalgevecht won Wittes zondag de lunchwedstrijd van Finnord in Kelerdom. In Arnhem maakte een winst voor Osama Tarpalo na 26 duels een einde aan de ongeslagen reeks van Dick Advocate en Finnord op ERTV. Bij NOS Studio Football Er werden enkele stukken van het spel van Finnord getoond en er werd besloten dat het de komende maanden alleen maar erger zou worden.

“Ik ben een fan van Advocate, maar ik denk dat Finord betrokken is bij een vrije val”, zei Van der Ward zondagavond. “Ik denk dat Phenert lange tijd met veel geluk heeft gewonnen. Je zou kunnen zeggen dat de advocaat de spelers of het team niet beter heeft gemaakt, maar ik vind het heel moeilijk met dit team. , Je kunt nog steeds geen kasteel bouwen van diarree.

‘Dertig jaar geleden leek het alsof je naar een wedstrijd zat te kijken toen Finord de bal had. Niet echt snel. Editor Sjord von Ramshorst vroeg zich af of de Finnord de creativiteit had die Wittze had met Osama Danen en Richettley Pasor. “Dunnen is ongeëvenaard, werkelijk ongeëvenaard”, antwoordde Van der Ward, terwijl hij de rol van de bas in Arnhem besprak. “Het is een nummer tien in de verdediging. Ik heb er nooit aan gedacht. Het is geweldig als je zo’n speler hebt die van de bal houdt. Phenord verliest zo’n voetballer.” Niemand in Finnord durfde dat te doen. De bazoer begint met een klein druppeltje van achteren. Hij praat over alles. “

READ  Eerste officiële bezoek aan Emirates Israel

Pierre von Huizhong wees erop dat Fennord voornamelijk bestaat uit degenen die de examens hebben gehaald, geen enkele SchuifregelaarsVoetballers die een tegenstander kunnen kwetsen door hun persoonlijke kwaliteiten. “In eerste instantie dacht ik dat de manier waarop ik me gedroeg gek was. Maar als voetballer: niet normaal. Soms denk je: “Wat doe je als je hem op de feniks zet?” Hij kan een team beter opbouwen. “Van der Ward: Als grote club zou Finnord met zulke spelers moeten spelen. Bazor is een geweldige voetballer. Dit geldt precies voor Finord. En mezelf. Hij wil spelen in een club als Finnord, nietwaar? “

De advocaat heeft in het verleden met Pascha en Danen gewerkt en tijdens het gevecht met Wittes vond hij het het beste om zijn teamgenoot Thomas Letch op deze manier te laten voetballen en ze op orde te houden. “Je kunt ook begrijpen dat Finnord dit seizoen niet durfde”, zei commentator Jörn Stecklenberg. Van der Ward kon er niet bij met zijn hoofd. “Je wilt de beste voetballers, wil je niet de beste neefjes? Als Ajacied vind ik Fenort een geweldige club, en dat soort spelers zijn er ook?”


Hoogtepunten | Lily – PSG | Kimbebe voorkomt PSG-falen met de juiste preventie

Meer video’s

Written By
More from Arzu

‘Overeenkomst gaat verder dan handelsovereenkomst met de EU en Groot-Brittannië Canada’ | Economie

De handelsovereenkomst na de Brexit die het Verenigd Koninkrijk en de Europese...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *