Peter R. De Vries: Bedreigingen kwamen eerst bij ons | Huiselijk

Onno de Zhang van advocaten Peter Shawton en kroongetuige Nabil B en zijn vertrouweling Peter R. De dreiging rond De Vries kwam aanvankelijk bij hen op. Ongeveer 2,5 maand geleden. Misdaadverslaggever Peter R verscheen vrijdag in het tv-programma BEAU. Zei De Vries.
“Ik kan niet zeggen hoe of wat, maar het verhaal is bij ons binnengekomen. We dachten dat het boos en serieus was. We hebben het bevoegd gezag hierover geïnformeerd: kijk maar.”

Advocaten en De Vries vroegen later aan NCTV of ze de ontvangen informatie konden bevestigen. “Maar als je ze vraagt ​​hoe het zit, hoor je niks”, zegt De Vries over NCTV.

Hij noemt dit “onvolmaaktheid”. “Wij niet Thugs Uit de omgeving. Er zijn twee advocaten met beroepsgeheim en ik snij al veertig jaar met die bijl. Dat kun je niet zeggen; We zullen u niet op de hoogte brengen. ” ‘

Peter R. De Vries zei dat het gesprek tussen De Vries en advocaten Shouton en De Zhang met NCTV plaatsvond in een ‘pittige, vechtachtige’ omgeving.

Eerder werd dat vrijdag bekend gemaakt Telegraaf Zestien medeverdachten in het Midenko-proces en b.

Skout ton Zei Twee adviseurs tegen de site zeiden vandaag dat ze twee maanden geleden op een dodenlijst stonden. In het OP1-plan bevestigden de aanklagers het vrijdagavond opnieuw. “Er is geen echte lijst, maar informatie waaruit blijkt dat er een liquidatiebevel of zoiets is uitgevaardigd, is door de politie ingenomen”, aldus De Jong.

Written By
More from Arzu

Chatte Miland keert in het voorjaar terug met nieuwe afleveringen | Nu

De familie Meland is weer terug te vinden op SBS in hun...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *