Phenord boekt de derde overwinning op rij en houdt nul na Bijlow’s late annulering

F.C. Drie punten resterend van thuiswedstrijd tegen Croningen: 2-0. Lutzarel Kirtruida en Steven Perguis scoorden op de Quibe. Dit is Finord’s derde opeenvolgende overwinning.

De middag begon met een struikelblok voor Finnord: Justin Bijlo raakte geblesseerd tijdens de hittegolf, waardoor reserve-doelman Nick Marsman moest komen opdagen. Hij zag in de eerste helft meer Croningen-spelers dan verwacht. Zo vielen Gabriel Goodmanson en Remco Polk de lat aan.

Zolang Mark Timers het startdoel lijkt te leveren, heeft Fenurt niets geforceerd tegen Little Croningen. Cole mocht niet vanwege het vervelende buitenspel van Brian Linson, hij zou de mening van Sergio Pat hebben ingenomen.

Na rust veranderde het duel: Phenord nam het initiatief en Croningen moest terug. In de vijftigste minuut werd het aangevallen. Kirtruda ging uit een corner naar huis: 1-0. Afgelopen donderdag stond CSKA aan de rechterkant in de Europa League-wedstrijd tegen Moskou.

Finord pushte en kreeg meer kansen via Ridgeciano Hobbs (save the bat), Tyrell Malaysia (post) en Jono Dexira (overgenomen van de ballijn). Zes minuten voor tijd werd het aangevallen. Hobbs werd neergeslagen door Tom Tangerle, die de rode kaart kreeg, en Perquis scoorde uit een volledige penalty.

Daarmee behaalde Finnord zijn derde overwinning op rij en versloeg hij vorige week FC Emmen en CSKA Moskou. Toevallig was het niet Danny Puss in Cronington, maar bankassistent Audrey Boltward. Moest zonder puja’s zijn vanwege tragische priv√©omstandigheden.

READ  Deze week weer minder besmettingen, maar de afname gaat langzaam
Written By
More from Arzu

De volgende generatie PlayStation is erg interessant

De release van een nieuwe console is altijd een bijzonder moment. Er...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *