PlayStation 5-consoles worden geleverd met fans van verschillende fabrikanten – Gaming – Nieuws

Sony lijkt meerdere versies van de PlayStation 5 te hebben uitgebracht. Elk van de twee modellen gebruikt verschillende ventilatoren van verschillende fabrikanten. Eerder bracht Sony de PS4 Pro- en PS3-varianten al uit met fans van verschillende fabrikanten.

Consoles met verschillende fans werden opgemerkt door anderen Collectie leden van het Tweakers forum. Het gaat om fans met respectievelijk 23 en 17 Bladen. En forumbezoekers Neocoff In Reset Er zijn twee verschillende ventilatoren in omloop op PS5-consoles. De 23-bladige ventilator lijkt gemaakt te zijn door Delta en de 17-bladige variant lijkt afkomstig te zijn van Nitek.

Franse website Digitaal Geschikt voor twee PS5-modellen met verschillende ventilatoren en geeft onder andere geluidsopnamen van twee fans uit. Dit laat zien dat het een fan is met 17 Bladen De variatie met de 23 ventilatorbladen lijkt iets meer geluid te maken, al zijn de waargenomen verschillen niet groot. Het ruisverschil tussen de twee typen is bij tests ongeveer 4dBa. ‘Console A’ met Delta Fan maakt ongeveer 39 dBA aan geluid bij het spelen van Demons Souls, terwijl het op PS5 tot 43 dBA komt met Nitech Fan.

De 17-bladige Nitech-ventilator produceert iets meer ‘luidruchtig’ geluid dan de experimenten van Les Numeric. Dit geluid wordt gegenereerd door de motor van de ventilator en komt in mindere mate voor in de geluidsopnames van de deltaventilator. De website claimt de PS5-consoles van de vijf editors te hebben vergeleken. Twee van hen hadden een ventilator van Delta en alle drie de modellen hadden de Nitec-variant. Sony heeft in het verleden veel fans gebruikt om PlayStation-consoles te maken. De PS4 Pro kwam bijvoorbeeld ook met Delta- of Nitek-fans.

READ  Gevangenisstraf voor opstandelingen virusgek: 'stomme daad' | Huiselijk

De consolefabrikant bracht eerder deze maand zijn PlayStation 5 uit Gelimiteerde beschikbaarheid Zal zijn. Eerder vandaag zei Sony Op Twitter De PS5 was verantwoordelijk voor ‘de grootste PlayStation-release tot nu toe’. Bovendien belooft het bedrijf dit jaar ‘nieuwe voorraad’ aan te bieden aan retailers. Eerder gepubliceerde tweakers Herziening van PlayStation 5.

Written By
More from Arzu

Fox News trekt zich ook terug uit de persconferentie van de Trump-campagne

Vorige week deden televisiestations als MSNBC, CBS, ABC en CNBC precies wat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *