Prato ontwijkt Super Classico voor transfer Feyenoord: ‘Verzoek ingewilligd’

River Plate-directeur Enzo Francescoli geeft verdere tekst en uitleg over het aanstaande vertrek Lucas Prato. Vijf keer zal de Argentijnse international een verrassende zet doen Feinurd Verduidelijking eerder deze week.

Na het begin van het jaar speelt River Plate de altijd beladen Super Classico tegen Boca Juniors, maar zou dat doen zonder Prato. De 32-jarige spits verloor zijn uitgangspositie en wilde elders notulen maken. “In Europa kreeg hij de kans om bij een club bij naam te voetballen. En als er niets geks gebeurt, doet hij dat de komende zes maanden”, zegt Francescoli. ESPN. “We hebben zijn verzoek ingewilligd. Als een speler eenmaal een beslissing heeft genomen, is het moeilijk om die te veranderen.”

Francescoli realiseerde zich ook dat de timing van de verhuizing opvallend was. “Meestal wil je niet dat zoiets gebeurt, maar het is gebeurd. Dat begrijp ik ook”, zei de beroemde voormalige Uruguayaanse spits. ‘Je kunt over alles ruzie maken, maar hij moet ook nadenken over zijn carrière en zijn gezin.’

Prato gaat naar Rotterdam-Zuid, waar hij een medische keuring zal ondergaan. Phenord-directeur Frank Arneson heeft het al bevestigd. Als dit geen problemen oplevert, draagt ​​de ervaren spits in de tweede seizoenshelft het Finnord-shirt.

Bekijk hier de beste voetbalvideo’s

Meer video’s

READ  Klein Maastricht Anti-Swarte protest trekt honderden demonstranten, ME komt tussenbeide | Nu

Written By
More from Arzu

Fox News trekt zich ook terug uit de persconferentie van de Trump-campagne

Vorige week deden televisiestations als MSNBC, CBS, ABC en CNBC precies wat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *