Price en Anderson ontmoeten Van Dujwenbot Durant met hun hakken door de afgrond | Darts

Anderson opende de avond tegen Suljovic, die dacht heel langzaam te gooien tegen Anderson. Scott was duidelijk geïrriteerd en verloor het been. Soms was die positie ongeschikt voor het WK en viel zelfs Anderson met 3-2, maar toen gingen alle zes legs Vliegende Scotsman Naar. Hij klaagde toen bij Sky Sports. “Ik denk dat veel mensen het hebben uitgeschakeld omdat ze geen tv keken,” zei hij. “Ik hou van darten. Ik hou niet van al het gedoe eromheen. Als het moest, zou ik vanaf nu een rondje golf spelen.”

Nadat Anderson de winnaar van de wedstrijd tussen Jason Lowe en Devon Peterson in de volgende ronde ontmoet, is het tijd voor Price om de lege kamer in Alexandra Palace binnen te gaan. Price is een van de favorieten voor de wereldtitel, maar bijna uit de gratie bij een andere grote favoriet (Peter Wright). De wedstrijd tegen Dolan verliep rechtdoor en eindigde, net als Anderson’s wedstrijd tegen Sulzovic, in de zevende en beslissende set. Op het juiste moment leek de prijs te stijgen. Uiteindelijk waren beide teams 72 aan het einde van de laatste ronde van de wedstrijd, waarbij Price het eerst probeerde. Hij gooide de wedstrijd met een pijl in de dubbele 20 en kreeg zo een ontmoeting met Mervyn King in de achtste finale. De vorige dag had koning Jose de Sous Chava met 4-0 verslagen.

De laatste wedstrijd van de avond was tussen Glenn Durant en Danny Bagish. De Premier League-winnaar had aanvankelijk geen problemen met Pakistan, nadat hij in eerdere wedstrijden eerder voor verrassingen had gestaan ​​tegen Damon Hetta en Adrian Lewis. Torrent stond in ieder geval met 3-0 voor, maar toen deed Pakish iets. De Amerikanen begonnen beter te gooien en wonnen zowel de vierde als de vijfde set. Toen de wedstrijd richting Bagdad viel, schopte Durant de wedstrijd eruit. Hij is de volgende tegenstander van Dirk van Dujwenbot, die vandaag met 4-0 won van Adam Hunt.

READ  'Een voorhamer voor ondernemers die lang vastzitten' | Financiën

Zie alle resultaten en programma hieronder.

Written By
More from Arzu

Transferstunt Ajax: Internationale Oranjevrouwen Terug naar Nederland

Sherida Spitze keert officieel terug naar Nederland. Ajax heeft het Oranje Dames...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *