PSV beschermt de Europese winter met historische zege op Granada | BSV

PSV gaat door naar de volgende ronde van de Europa League met een 0-1 overwinning op Granada. PAOK Saloniki verloor met 2-1 van Omonia Nicosia. Het was ook een historische overwinning voor de Eindhovenaren die voor het eerst een Europese wedstrijd op Spaanse bodem wonnen.
Niet het doelpunt van Tony Malone of de hulp van Philip Max, maar het mooiste moment van de eerste helft tussen PSV en Granada met de bal van Oliver Boscagli. Met die pass liet de Franse verdediger opnieuw zien dat PSV op een cruciaal moment meer waard zou kunnen zijn: de beslissing tegen Granada is zeer welkom.

Uiteindelijk gaf Mal ல n in de 38e minuut de bal een beslissende duw, waardoor BSV een 0-1 voorsprong kreeg. Het doelpunt van Granada in de eerste helft was niet echt gevaarlijk en PSV kreeg consistente kansen. Nadat doelman Kagpo bijvoorbeeld de bal had voorbereid, schoot Malen ver terug in het doel. Een teleurstellende mislukking van Noni Maduweck.

Opluchting bij PSV

PSV kwam vroeg in de tweede helft op voorsprong, met Dumfries nog een goede kans van 0-2, maar een uur later voerde Granada plots de druk op. De confrontatie tussen Yuvan Mavoko, Dumfries en Granada-aanvaller Luis Suarez eindigde goed, waarbij de scheidsrechter niet wees op de locatie voor BSV’s opluchting. Daarna koos PSV er vooral voor om de voorsprong veilig te stellen.

BSV moest het in de slotfase doen zonder de dumfries, hij raakte op het veld geblesseerd als een cowboy. Invaller Eron Jahawi haalde het ook niet. Uiteindelijk was het 0-1 en stond PSV op kop. Een goede avond, al baart ook de verwondingen van Maduwak, Dumfries en Jahawi zorgen.

READ  Rel in Amerikaanse stad nadat officier ongewapende zwarte man heeft vermoord | Nu

PSV-reeks: எம்வோகோ; Dumfries (70. Palmcardl), Thess, Boscockley, Max; Rosario, Sankara; Kotse, Kagpo; Madhuyke (38. Sahavi / 88. Hendrix), Malen.


Written By
More from Arzu

வாழ்க | Engeland zat allemaal op slot tot half februari | Huiselijk

Op de dag dat het nieuwe, eenvoudige vaccin werd geïntroduceerd, kondigde de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *