R.V. Bomaanslag in Nashville, FBI onderzoekt | Nu

De bommenwerper sloeg vrijdagochtend (lokale tijd) kort na 12.00 uur in het centrum van Nashville toe. De bommenwerper sloeg kort na het middaguur toe voor een politiebureau, waarbij drie mensen gewond raakten.

Kort na het incident vertelden functionarissen de lokale media dat dit mogelijk een opzettelijke daad was.

Autoriteiten benaderden een bericht dat de schietpartij rond 18.00 uur plaatsvond. Van Camber kwam een ​​bericht dat binnen een kwartier een bom zou ontploffen.

Mogelijk hoort u een paar minuten tijdens de oproep om foto’s te maken van bewakingscamera’s. Een politiechef zei dat hij was gewaarschuwd dat de bom binnen 15 minuten zou ontploffen. De waarschuwingsdienst voor het verwijderen van munitie was te laat om de bom te verwijderen.

Door Explosie De straat raakte verwoest en de gevels van de gebouwen stortten in. Foto’s laten zien hoe het puin op de weg ligt en hoe de ramen vielen. Klanten van het Amerikaanse telecommunicatiebedrijf AT&T hadden vrijdag te maken met storingen door de explosie doordat de technische installaties van het bedrijf beschadigd raakten.

De FBI doet onderzoek

De FBI onderzoekt het incident. Tot dusver zijn er geen arrestaties verricht. De burgemeester van Nashville heeft mensen opgeroepen het gebied te verlaten.

Autobommen zijn ongebruikelijk in de Verenigde Staten. De bekendste autobomaanslag in 1995 was de Timothy McVeigh-aanslag in Oklahoma, waarbij 168 mensen omkwamen, waaronder negentien kinderen.

De politie in Nashville heeft op vrijdag om 06.30 uur bewakingsbeelden van de RV-explosie gedeeld.


De politie in Nashville heeft op vrijdag om 06.30 uur bewakingsbeelden van de RV-explosie gedeeld.

De politie in Nashville heeft op vrijdag om 06.30 uur bewakingsbeelden van de RV-explosie gedeeld.

Foto: De politie van Nashville

READ  Anderson voor de vijfde keer naar de WK-finale
Written By
More from Arzu

Weginspecteur gewond bij aanrijding A2 bij Saltbommel | Nu

Een weginspecteur van Rijkswaterstat raakte woensdagavond gewond bij een vrachtwagenongeluk op de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *