Ronald Commonman Club FC Barcelona | Amerikaans voetbal

“Elke coach is op zoek naar mogelijkheden om zijn team in januari te versterken, en ik ook”, gaf de oud-international voor het toernooi in Bilbao toe.

“Ik heb niets anders gedaan dan een lijst met vertrekkende spelers en versterkingen maken, maar het hangt ervan af wat de club wil”, benadrukte Koeman, eraan toevoegend dat hij als geen ander wist dat hij in zijn eerste seizoen financieel niet levensvatbaar was als coach van zijn favoriete club.

Depoy

Van Memphis Depe is bekend dat hij hoog op het verlanglijstje van Koman staat. De Oranje-aanvaller heeft een aflopend contract bij Olympique Lyonnais en zou tijdens deze transferperiode voor een relatief klein bedrag de Franse club kunnen verlaten. Middenvelder Carlos Alena zal daarentegen waarschijnlijk overstappen naar Getafe.

Barcelona heeft de slechtste start van La Liga gehad onder de Commons sinds het seizoen 1987-1988. De Spaanse grootmacht zou woensdagavond atletiek met middenmotor moeten winnen om enigszins op het pad van koploper Atletico Madrid te blijven. Barcia staat vijfde, 10 punten achter op Madrid, en speelde één wedstrijd.

Rustig

Nadat een nieuwe testronde op het coronavirus alle spelers en de rest van de begeleiders negatief opleverde, kon Koman dinsdagavond een oefening met de A-test afronden. Extra testen zijn nodig nadat twee van de technische medewerkers maandag positief bleken te zijn voor het longvirus. De namen van de twee betrokken medewerkers zijn niet vrijgegeven.

“We zijn stil,” zei Koman. “Er zijn dingen in het leven waar je geen controle over hebt.”

Written By
More from Arzu

Chinees consortium verkoopt Hawaii Honor-merk – voor tablets en telefoons – Nieuws

Hawaii heeft zijn dochteronderneming Honour verkocht aan een consortium van Chinese bedrijven...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *