Ronald Koeman na de nederlaag: ‘We hebben ze een geweldig cadeau gegeven’ | Amerikaans voetbal

“We weten dat het erg moeilijk is om kansen te creëren tegen een team waar alle spelers achter de bal beter verdedigen. Als je de fout maakt die we hebben gemaakt, wordt het alleen maar ingewikkelder.”

Koman wil zijn doelman Mark-Andre der Stegen niet in het openbaar kwijtraken. Hij had het over “een prijs” als het ging om de enige winnaar van de wedstrijd. Der Stegen kwam ver van zijn doel in een Atletico-ontsnapping, maar de Duitse doelman kon Yannick Karasco niet stoppen. België schoof de bal vanaf ongeveer 30 meter in het lege doel.

“Het had een enorme impact op het einde”, zei Koman. “We gaven ze een grote prijs en het is nog moeilijker. Hoewel we niet veel kansen creëerden, speelden we goed in de eerste helft en domineerden we het spel. Ik ben blij met de inzet van mijn spelers en dat kan ik ze niet kwalijk nemen.”

Met 11 punten uit acht wedstrijden heeft Barcelona de slechtste seizoensstart sinds 1991-1992. Het Catalaanse team van coach Johan Cruyff begon toen met drie overwinningen, twee gelijke spelen en drie nederlagen. Barcelona won dat seizoen uiteindelijk de titel in Spanje en won de Europa Cup 1, dankzij een doelpunt van Komen (1-0) in de finale tegen Samastoria.

READ  CNV: Snelle verhoging van de efficiëntie van sneltests • 'Johnson overweegt nationale uitsluiting'
Written By
More from Arzu

வாழ்க | Demonstratie tegen corona-activiteiten beëindigt Museumvliegtuig | Huiselijk

Een grote groep activisten verzamelde zich zaterdagavond in het museum in Amsterdam....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *