Schieten en aanvallen rond studentenhuis in Shalgarh, kogelbommen op oprit | Deventer

Video + updateDe schietpartij vond gisteravond plaats in het Saxian International Student Home in Shalgarh. Iemand is misbruikt. Het incident vond vanavond rond 14.30 uur plaats. Op de oprit zijn kogelbommen gevonden.


Remco registratie


Laatste update:
11.00 uur
‘Cakciyan International Student housing’ rond, forensische commissie om het incident te onderzoeken en verliet de politie. Bringcrewerwake gesloten tussen Ralterweck en Osterwechselwesk. Binnen negen uur was het beleg voorbij.

In het belang van het onderzoek hebben politieagenten ter plaatse geen verklaring afgegeven. De overzeese politie zei later in een tweet dat geen van de slachtoffers daar was.

De politie was ter plaatse met verschillende voertuigen. © News United / John Willem Klein Horstman.

Verklaring

Politiewoordvoerder Chandel Westerhoff: “We hebben verschillende granaten gevonden in een gaslandingsbaan. Hoe precies, vanwege onderzoek vertrek ik in het midden. ” ‘

Iemand ter plaatse heeft ook de aanval gemeld. “Deze persoon is meerdere keren mishandeld en daardoor gewond. We zijn druk bezig met onderzoeken en geloven dat er mensen zijn die camerabeelden hebben of iets hebben gehoord of gezien.”

De politie wilde de details van de schietpartij niet vrijgeven.

Home Guard

Huismeester Rudy Wiching wist hier om 10 uur niets van. “Ik ben niet op de hoogte gesteld, maar ik zal er snel zijn om wat meer te leren. Ik ben er 24 uur niet, ik woon ergens anders.”

De huismeester zegt dat er tien internationale studenten op de campus verblijven. “Ze hebben allemaal hun eigen kamer.”

Hieronder kun je zien welk deel van de weg is geblokkeerd door de politie, hieronder staat de tweet van de Overseas Police.READ  'Ethiopische Tigre-raketten afgevuurd op hoofdstad Eritrea' | Nu
Written By
More from Arzu

‘Schalke 04 pakte dit niet zo goed aan met Klaus-John Handler’

Klaus-John Handler lijkt zijn oude liefde Schalke 04 te helpen in de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *