Star Wars Boba Fed-acteur overlijdt

De Britse acteur Jeremy Bullock is op 75-jarige leeftijd overleden. Boba Fettin is zijn kleine maar gedenkwaardige personage Star Wars Hield van hem voor sciencefictionfans.

Bulloch speelde eerst de koppige premiejager met zijn groene helm in de tweede helft van de originele trilogie, Het rijk valt opnieuw aan. Daarin weet hij de hoofdpersoon Hon Solo te vangen en te bevriezen. In de volgende film worden de personages op hun kop gezet en weet Solo Fed te winnen.

Het personage verscheen later in de film Breakwell Aanval van klonen. Bullock was te oud om die rol weer te accepteren, maar regisseur George Lucas bood een ondersteunende rol aan als kapitein van een shuttle. Hij speelde ook in tientallen kleine rollen in dergelijke series Wie is de dokter En twee James Bond-films.

Decitern

Volgens Bullock maakte de stilte van het Star Wars-personage hem onvergetelijk: Boba Fed spreekt slechts 27 woorden in twee films. Ze werden overigens niet geuit door Bullock, maar door een andere acteur.

“Ik was grotendeels onbeweeglijk en het was zoveel erger dan ‘Ik ben Boba Fed’ te roepen,” legde hij een paar jaar geleden uit. In NOS. ‘Boba Fed staarde, in de hoop dat mensen hun wapens zouden neerleggen.’

George Lucas dacht dat Bulloch de juiste mix van mysterie en dreiging had. Het publiek hield ook van de slechterik en Bulloch kreeg een cultstatus. Onlangs de Star Wars tv-serie Mandaloriaans In termen van zijn karakter. Tot op zeer hoge leeftijd ging Bullock nog steeds naar conferenties om een ​​film met fans te maken, hoewel hij steeds meer verzwakt werd door Parkinson.

READ  NASA pikt puin op van asteroïde, maar lijdt aan 'lekken' - ID Pro - Nieuws

Iemand die deugden heeft

Star Wars-acteurs prijzen hem als een geweldige acteur en een lief persoon. “An English Gentleman for Excellence”, zegt Mark Hamil (Luke Skywalker). “Hij was zo geweldig voor iedereen die graag met hem werkte. Ik zal hem missen en ik ben zo dankbaar dat ik hem ken.”

“We hebben de beste premiejager in het universum verloren”, zei Billy Dee Williams, die een aantal belangrijke scènes speelde met Bulloch als Lando Callrician.

“Conferenties zouden nooit hetzelfde zijn zonder jou”, zei Daniel Logan, die de jongere Fet speelde in het voorwoord. “Moge de kracht altijd bij je zijn. “

Written By
More from Arzu

26 meer Trump verontschuldigt zich, waaronder voormalig campagneleider Manafort Nu

De Amerikaanse president Donald Trump bood woensdag zijn volledige verontschuldigingen aan aan...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *