Theo Bowens: ‘Het is tijd om haar te dumpen 1 Limburg

Limburg moet er alles aan doen om sterk uit de Coronacrisis te komen.

Gouverneur Theo Bowens zegt zaterdagavond L1mburg Central. Bij omroep kijkt hij uit naar 2021.

கசடு
Bowens verheugt zich erop dat Limburg uit de corona-epidemie komt. “Mensen kunnen terugkomen, zonder rekening te houden met iets”, zegt de gouverneur. “Door elkaar weer in te drukken, bevredigt de huid de eetlust”, voegt hij eraan toe. “Aangezien we coronamos zijn, is de tijd om bij te praten voorbij en nu is het perspectief op de toekomst belangrijk.”

Pak de draad op
“We zullen uit deze crisis komen, maar we moeten er beter uitkomen.” De gouverneur merkt op dat Limburg economisch op de goede weg zat voor de Coronacrisis. “Kleine werkloosheid.” Bowens denkt dat Limburg de draad kan oppakken na de corona-epidemie, met enkele werkloze provinciale collega’s. “De economie trekt aan. Mensen hoeven niet bang te zijn om werkloos te zijn.”

Goede weg
Qua leven en gezondheid zegt Bowens dat de Limburgers op de goede weg waren voordat de Corona uitbrak. “Healthy Elementary School is een project dat ik graag wil voortzetten.”

jeugd
De gouverneur wil in 2021 echter veel werk doen met jongeren. Sterker nog: Bowens zal in 2020 veel onderweg zijn met jonge collega-provinciale ambtenaren, maar de corona-epidemie heeft roet in het eten gegooid. Toch wil hij ervoor zorgen dat Limburgse jongeren niet hoeven terug te kijken op een verloren jaar. “We werken keihard aan 1000 extra stages voor jongeren in gemeenten en organisaties zodat jongeren hun opleiding op een zinvolle manier kunnen afronden.”

READ  Ajax: "Ze zijn vreselijk" | Nu

Lid worden
Bowens wijst er ook op dat de Limburgers zelf enigszins bepaald worden door hoe de provincie uit de Coronacrisis komt. “Als we muziek willen maken, moeten we lid zijn van verzoening. Als we gelukkig willen zijn met de militanten, moeten we een lid zijn van de militanten”, zegt hij.

Toespraak
Vanwege de corona-epidemie zal er geen nieuwjaarsreceptie zijn in de regering. Op maandag 4 januari geven we een lezing voor Theo Bowens. Het is om 18.00 uur te zien op L1 TV.

Written By
More from Arzu

R.V. Bomaanslag in Nashville, FBI onderzoekt | Nu

De bommenwerper sloeg vrijdagochtend (lokale tijd) kort na 12.00 uur in het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *