Tien hacks verwijzen naar vier ‘verdachte gevallen’ bij Ajax: ‘Maar ik heb goede trouw’

Eric Den Havik Nicholas Tagliafico, Nouveau Masroy, David Neres En Lasina Troy is hier niet zeker van Champions League– Afspraak met Atlanta op woensdag. De coach denkt dat drie van de vier spelers erbij kunnen zijn.

Ajax Zal trainen voor de wedstrijd tegen Atlanta en zal bepalen welke spelers kunnen spelen. “We hebben veel twijfels, maar ik heb er vertrouwen in dat er in ieder geval Nauser Masroou en Nicolas Tagliafico zullen zijn”, vertelde Den Hawk op een persconferentie. “Lasina Troy zal straks met ons trainen, maar ik denk dat ze de grootste twijfel heeft.”

Het is op dit moment niet bekend wat hij gaat doen nadat hij de post heeft verlaten. “Ik heb veel vertrouwen in hem, maar we gaan op deze manier trainen en hij zal er deel van uitmaken”, zegt Den Hawk. “Dan moeten we wachten op zijn reactie. We weten waar het is in Nerz, maar ik kon afgelopen zaterdag geen voorspelling geven. Morgen spelen we een finale. We zullen ons concentreren op alles waar hij voor kan zijn, maar het moet worden gerechtvaardigd.”

Ajax gaat woensdagavond de Italianen verslaan om door te gaan naar de laatste zestien teams van de Champions League. De wedstrijd begint om 18.55 uur in de Johann Groove Arena.

Bekijk hier de beste voetbalvideo’s

Meer video’s

READ  Amsterdam lijkt momenteel niet in beeld te zijn voor een avondklok omdat de besmetting blijft afnemen
Written By
More from Arzu

Biden in het Witte Huis: Trump heeft een ‘zeer genereuze’ brief achtergelaten

Biden wilde niets onthullen over de inhoud van de persoonlijke brief. “Omdat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *