Trump draagt ​​elektriciteit over aan Biden, rechtszaken gaan door

De machtsoverdracht aan de verkozen president Joe Biden zou officieel kunnen beginnen. Het schrijft in een brief aan het hoofd van de Public Service Administration van de U.S. Government Service.

Hij zegt dat president Trump ook officieel groen licht heeft gegeven Op Twitter. Hij heeft zijn team opgedragen om de macht over te dragen aan Joe Biden. Ondertussen belooft hij te blijven vechten voor zijn verkiezingsoverwinning. De zaken gaan door.

Met de toezegging van Trump en de GSA krijgt Biden toegang tot overheidsinstanties. Zo zou hij ongeveer 4000 vacatures kunnen gaan vervullen en projecten kunnen coördineren die van kracht worden vanaf 20 januari, de dag van de machtsoverdracht. Hoewel noch Trump noch de GSA de overwinning van Biden bij de presidentsverkiezingen ergens hebben bevestigd, wordt het overheidsgeld dat nodig is voor de verandering nu vrijgegeven.

Onderschat niet

Dat laatste valt op, zegt verslaggever Marigee de Vries. “De verhuizing is nu begonnen zonder te erkennen dat Biden gewonnen heeft. Trump doet dat omdat hij de lopende zaken niet wil ondermijnen. Daarnaast wil hij laten zien dat hij blijft vechten voor zijn aanhangers.”

Biden won de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 3 november, maar Trump heeft tot dusver geweigerd mee te werken aan de machtsoverdracht. Sindsdien heeft hij de kwestie van verkiezingsfraude de afgelopen weken verschillende keren ter sprake gebracht, maar hij heeft geen sluitend bewijs geleverd. Ambtenaren noemen deze verkiezingen goed Veilige verkiezing In de geschiedenis van Amerika.

Joe Biden is al bijna een halve eeuw politiek actief in de Verenigde Staten. Eerst een senator uit de jaren zeventig en later een vice-president onder president Obama:

READ  Buren waren geschokt dat Celine niet te zien was bij Fiat Heinstrad in Den Haag: 'Dit had ik nooit verwacht'

Written By
More from Arzu

Renners van Bora-Hanscro raakten tijdens trainingskamp: Gelterman lijdt aan hersenschudding

Renners van Bora-Hanscro raakten tijdens trainingskamp: Gelterman lijdt aan hersenschudding Zaterdag 16...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *