Trump staat federale executies toe, ondanks het afbrokkelen van de steun

Ronnie Lee Gardner was de laatste persoon die bij de schietpartij om het leven kwam. Hij is tien jaar geleden neergeschoten in Utah. In een zoomgesprek met de NOS zegt zijn broer Randy dat dit onnodig barbaars is, wat niet grondwettelijk is.

‘Ik heb de autopsiefoto’s van het lichaam van mijn broer gezien. Het was beangstigend. Je hele borst is open. Je zou dit als beschaafd land niet leuk moeten vinden. Terwijl we de tijd draaien.’

De kans dat een van de aanstaande executies wordt uitgevoerd door te schieten, is echter niet groot: “ Er is een gevangene in de dodencel die geen duidelijke keuze heeft gemaakt om te injecteren, dus wie weet wil Trump misschien één ding zeggen en het voor een schietpartij plaatsen ”, zegt Randy bij zijn naam. Hij weet dat hij de president is met de meeste executies, en hij wil het in grote letters gegraveerd zien. Hij wil de beste van allemaal zijn. “

‘Signaal aan supporters’

Biden zal recente interventies ongedaan maken zodra Trump is geïnstalleerd. Maar zuster Barbara Batista zegt dat ze het signaal dat Trump uiteindelijk naar zijn aanhangers stuurt niet kan negeren.

“Er zijn nog steeds veel mensen in dit land die geloven” één oog om één oog, één tand om één tand. “Zij zijn degenen die dit kunnen bereiken.

READ  Dit is de Formule 1-kalender voor 2021
Written By
More from Arzu

De mutatie van het coronavirus bevindt zich sinds september in Groot-Brittannië

Er is een nieuwe variant gevonden op modellen tot en met 20...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *