Trumps advocaat Giuliani Borat reageert op foto’s | Vermaak

De film is officieel Struggle Next Movie: The Great Bribery of the US Rule ten voordele van de beroemde natie van Kazachstan Het is een vervolg op de eerste Borat-film van 2006, een ‘documentaire’ met acteur Sacha Baron Cohen als verslaggever uit Kazachstan die door de Verenigde Staten reist. Behalve de kleine crew en cast weet niemand in de film dat Borde niet echt is.

Het is ook het vervolg op een serie met een actrice als de 15-jarige dochter van een Kazachse journalist. Momenteel interviewt hij Giuliani, de persoonlijke advocaat van president Trump, over de Amerikaanse aanpak van het coronavirus. In dat gesprek, zei hij, is het virus in China gemaakt en opzettelijk over de hele wereld verspreid.

Als het gesprek voorbij is, gaan de twee naar de slaapkamer van de hotelkamer waar ze verblijven en schakelen ze de geluidsapparatuur voor elkaar uit. Giuliani is te zien terwijl hij zijn hand op zijn broek legt, maar de politicus zei woensdag in een reeks tweets dat hij alleen zijn shirt in zijn broek had en belde onmiddellijk de politie nadat hij hoorde dat dit niet zo was. Het eigenlijke interview ging door. Als Sacha Baron Cohen beweert dat er verder niets is gebeurd, stelt hij dat de filmmaker een “serieuze leugenaar” is.

READ  63-jarige 'Opa Dwarka' is gearresteerd in verband met de verdwijning van Sumantha Bansi
Written By
More from Arzu

Gomers bekritiseren ontspanning: de hoop die we van de zomer hebben geleerd | Huiselijk

“Deze zomer hebben we een toename van het aantal besmettingen gezien wanneer...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *