Utrecht profileert zich als ‘de grote, sterke, maar glamoureuze snelle verdediger’

FC Utrecht versterkte zich Benisa Benamar. De 23-jarige federale verdediger komt direct over van Telstar. Hij tekent een contract voor twee seizoenen en met een testament voor twee jaar.

Dat maakte de club uit de stad Dom woensdag bekend. Benamer sluit direct aan bij de selectie van trainer Rene Hawke. “Beniza is een grote, sterke maar snelle centrale verdediger”, zegt Jordi Juidam, technisch directeur bij de club. “Hij heeft veel speelvermogen, intelligentie en een goede traptechniek. Hij heeft persoonlijkheid en charisma. Hij is een speler met veel doel.”

“Felicitaties aan het door Aljay Shoot geleide scoutenteam dat de speler zo goed in kaart heeft gebracht. We waren dus op het juiste moment om hem te overtuigen om voor ons te kiezen. We zijn blij dat Benisa de overstap heeft gemaakt!”, Aldus Juitam. Whiteball International maakte dinsdag al bekend dat het op weg is naar Benamer de Colgenward. Utrecht gooit de Italiaanse Sassuolo omver.

Benamar had slechts een contract van zes maanden bij de Welson-Juit, waardoor de hoofdprijs niet aan Utrecht werd besteed. Hij heeft tijd om kennis te maken met de domstad.

Written By
More from Arzu

Komanum de Jong en Perzië | Doordrenk de borst met Europees voetbal

Achtste finale C.L.FC Barcelona speelt in de achtste finale van de Champions...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *