Van Kerwen na ontslag tegen Cisnall: ‘Het werkte geen meter’ | Nu

Michael van Kerwen was vrijdag teleurgesteld door een pijnlijke nederlaag tegen Dave Cisnall in de kwartfinales van het WK Javelin in Londen. De nummer één van de wereld erkende dat hij niet goed genoeg was om de ontketende Engelsman te verslaan.

“Het werkte geen meter, hij begon briljant aan de wedstrijd, ik kon niet reageren. Ik kwam niet in mijn spel. Je weet dat het heel moeilijk zou zijn als hij zo bleef pushen. Ik kreeg uiteindelijk een paar. Zeer kleine kansen, maar hij was gewoon de beste speler. Zei Van Kerwen.

Van Kerwen moest vooral scoren tegen Cisnol, die gemiddeld tien punten hoger was dan hijzelf (107 van de 98). Dit is een klap voor Van Kerwen, aangezien hij in de voorgaande 27 ontmoetingen niet aan Cisnell is verschenen. Op televisie won Prabandar alle ontmoetingen met de Engelsen.

“Hij staat vooraan. Als je hem vertrouwen geeft, kan hij de meest geweldige dingen laten zien. Ik heb al eerder geprobeerd hem onder druk te zetten, maar ik geef hem niet thuis. Kan alleen maar klagen. “

Michael van Kerwen met een teleurgestelde blik tijdens de wedstrijd tegen Dave Cisnall.


Michael van Kerwen met een teleurgestelde blik tijdens de wedstrijd tegen Dave Cisnall.

Michael van Kerwen met een teleurgestelde blik tijdens de wedstrijd tegen Dave Cisnall.

Foto: ANP

‘Hij liet me alle kanten van het bord zien’

Van Kerwen maakte zijn opwachting voor dit WK. Joe Cullen won bijvoorbeeld de vierde ronde na een thriller waarin hij twee matchdarts miste. Van Kerwen leek zijn beste vorm terug te hebben gekregen na een moeilijk jaar waarin hij enkele titels voor zichzelf won, maar hij moest tegen Cisnol toch een cruciale stap zetten.

READ  Nvidia GeForce RTX3060T - Inleiding - Beoordeling

“Het is de afgelopen maanden erg goed gegaan en ik heb een aantal goede resultaten behaald. Ik ben ook goed begonnen aan dit WK. Ik vond het niet leuker dan hoe het ging in het vorige toernooi. Dan moet je met iemand praten. Het vindt op het juiste moment zijn topvorm en laat me alle pagina’s van het team zien. . “

“Het kan me niet schelen of ik er 5-0 of 5-4 uitzie. Een nederlaag is een nederlaag. Ik kwam hier en werd wereldkampioen, niet om uit de kwartfinales te komen. Toen deed je iets verkeerd. Ik moet dit doen. Ik hoop dat ik sterk terugkom, dat is het doel. . “

Van Kerwen vreest dat hij voor het eerst in zeven jaar zijn nummer één plek op de wereldranglijst zal verliezen. Jervin Price neemt het van hem over als hij wereldkampioen wordt. De nummer drie van de wereld neemt zaterdag in de halve finales het op tegen Stephen Bunding. Cisnell ontmoet Gary Anderson in de andere halve finale.

Written By
More from Arzu

Biden: Trump weigert de populaire stemming te respecteren Buitenland

Vanuit zijn geboorteplaats Delaware Wilmington herhaalde Biden de noodzaak om de bladzijde...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *