Varkenskop en graffiti in de huizen van Amerikaanse toppolitici

Het congres keurde vorige maand een corona-ondersteuningspakket van meerdere miljarden dollars goed. De meeste Amerikanen ontvangen een ondersteuningscontrole van $ 600 ($ 492). President Donald Trump noemde het bedrag te laag en eiste dat het zou worden verhoogd tot $ 2.000 (1.600).

Democraten zijn geïnteresseerd, maar de Republikeinse Partij van Trump is verdeeld over de kwestie. Boze burgers uiten nu hun woede in de huizen van de betrokken toppolitici.

Vargenscope

Pelosi, de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, hield het hoofd van een varken buiten zijn huis in San Francisco. Ook heeft iemand “K 2K” in zijn garage gespoten en is er langs gekomen. Op de garagedeur stonden ook ‘Huur annuleren’ en ‘We willen alles’.

Ook het huis van de Republikeinse leider in de Senaat werd getroffen. “Waar is mijn geld?” En “Mitch vermoordt de armen” op de deur en het raam van zijn huis in Louisville, Kentucky, volgens berichten in de lokale media. Het is onduidelijk of er iemand thuis was toen het gebeurde. McConnell reageerde enthousiast en zei: “Politiek gebaseerd op hebzucht en angst hoort niet thuis in onze samenleving.”

Financiële problemen door de coronacrisis

In de Verenigde Staten hebben veel mensen financiële problemen doordat ze door de Corona-crisis hun baan zijn kwijtgeraakt. Je huur of hypotheek betalen is ineens heel moeilijk. Vorig jaar hebben we deze video gemaakt over huisbaas Mario, die de huur voor zijn huizen vergaf. ‘Ik wil ze niet meer lastig vallen.’

READ  Kabinet trekt மில்லியன் 4 miljoen uit om Hawija terug te krijgen na luchtaanvallen | Nu
Written By
More from Arzu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *