Video: Matthew van der Boyle valt hard op Treetox de Bunnay | Wielersport

De Nederlander probeerde aan de linkerkant van de weg uit te glijden, tegen de met gras begroeide kant, toen het loodbord van het scherm zakte. Hij bleef daar een paar minuten liggen, maar kwam uiteindelijk met wat hulp weer op de been.

Onder de gegeven omstandigheden leek het relatief goed te gaan met de winnaar van de Vlaanderen tour. Hij reed bewusteloos in België, maar op het eerste gezicht zonder breuken.

Schok?

Ploegleider Roothoft vreest een hersenschudding: „Matthew komt vrolijk van de weg. Zijn nek doet pijn en hij heeft hoofdpijn. Hij is ook erg misselijk. We denken aan een hersenschudding, dus gaan we hem in het ziekenhuis onderzoeken. Het was zuur omdat we op een missie waren om de wedstrijd te winnen. “

Na een paar kilometer werd het meteen een goede wedstrijd op de Tridox Brooke de Bunnay. Door de wat harde wind werd Peloton door de fans in stukken geblazen. Van der Boyle was gefocust en meteen op het voorpaneel, met velen.

Fans en verwarring

De wind op het strand zorgde voor chaos en val. Dus de cursus werd ingekort. Tenminste, het werd als eerste gemeld. Daarna werd de rit langer gemaakt. Nogmaals: verwarring. Dit zorgde voor een enorm gevecht en de renners vielen een voor een.

Op een afstand van 35 km van de finish zaten slechts 15 man in de kopgroep. Tim Merlier (Albacin-Phoenix) ging op wonderbaarlijke wijze niet op zijn palmares. Ongeveer 15 km tot het einde van Van der Poyle Hij zou zijn gevallen terwijl de wind blies. Na zijn val stapte hij in de auto van de teamleider en verliet de race.

READ  Ajax: "Ze zijn vreselijk" | Nu

Uiteindelijk kon Yves Lambert (Disunnick-Quickstep) de studie in de eindfase aansturen.

Written By
More from Arzu

Fox News trekt zich ook terug uit de persconferentie van de Trump-campagne

Vorige week deden televisiestations als MSNBC, CBS, ABC en CNBC precies wat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *