Waarom kan het Europees kampioenschap cyclocross dit weekend doorgaan?

Zwemmen, basketbal, schaatsen

Er zijn veel gevallen waarin eerst een studie moet plaatsvinden om te bepalen of een studie kan vorderen.

Zoals Kwalificatiebijeenkomst Rotterdam, Een wedstrijd van 3 t / m 6 december, waar Nederlandse en buitenlandse zwemmers zich kunnen kwalificeren voor de Olympische Spelen. Aangezien alleen de beste atleten deelnemen, begeleiding: dit kan doorgaan. Andere zwembaden in Nederland zijn sinds woensdag gesloten voor recreatief zwemmen en zwemlessen.

Nog een voorbeeld: het basketbaltoernooi is gesloten, de stadions zijn gesloten, maar er zijn wel wedstrijden op 12 en 14 november. Nederlandse basketballers Locatie in Amsterdam. “Het is een nationale keuze, dus ze kunnen spelletjes spelen”, aldus NOC * NSF.

Aan de andere kant is de Seven Hills Run. De organisatie van de wedstrijd, die jaarlijks door duizenden vakantiegangers wordt bezocht, had zich al achter de oren gekrabd en besloot dat het beste een jaar kon worden overgeslagen toen het kabinet medio oktober aanvullende regelgevende maatregelen aankondigde.

Ten slotte is het niet toegestaan ​​om recreatief te glijden, maar NK afstanden, Net als afgelopen weekend, geen probleem. Zolang er is – opnieuw de regel is – doen alleen de beste atleten mee. “Het was heel zorgvuldig gerangschikt in de vorm van een bubbel. Het ging heel goed”, zei ISU-president John Dijkema.

READ  Resultaten na een avond met PSV, AZ en Feyenoord in de Europa League
Written By
More from Arzu

Het aantal coronabesmettingen daalde voor de derde dag op rij, met meer ziekenhuisopnames Huiselijk

De gemeente Rotterdam telde 300 nieuwe gevallen in de afgelopen 24 uur,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *