Weginspecteur gewond bij aanrijding A2 bij Saltbommel | Nu

Een weginspecteur van Rijkswaterstat raakte woensdagavond gewond bij een vrachtwagenongeluk op de A2 bij Saltbommel. Organisatie. De weginspecteur kreeg op dat moment een pauze.

Het ongeval gebeurde om 18.45 uur richting Den Bosch. De inspecteur en een bergingsbedrijf zagen op de afgesloten rijstrook een vrachtwagen hen naderen. Om zichzelf in veiligheid te brengen, sprongen ze op de bewaker en verwondden de inspecteur.

De auto en de vangrail van de weginspecteur waren zwaar beschadigd. De afhandeling van ongevallen, inclusief het aanpassen van de vangrail, duurt van woensdag op donderdag minimaal 3 uur per nacht, aldus Rijkswaterstadt. Tot die tijd wordt het verkeer omgeleid.

“Het negeren van rode kruisen is levensbedreigend. Het negeren van rode kruisen brengt de veiligheid van hulpdiensten en andere weggebruikers in gevaar. We sluiten de rijstroken altijd met een reden”, waarschuwt Rijkswaterstad in een reactie. .

RigWaterStot lanceerde in 2018 de #NietvoorniX-campagne om te waarschuwen voor de gevaren van het negeren van het Rode Kruis. Vorig jaar werden meer dan 3.000 boetes opgelegd.

READ  Italië duwt Nederland terug van de paal, waarbij het feest van de Rode Duivels in de 92e minuut verpest
Written By
More from Arzu

De belangrijkste informatie over het moderne vaccin in één oogopslag | Nu

Het moderne vaccin is het tweede vaccin dat is goedgekeurd voor gebruik...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *