Wright legt het opmerkelijke decor uit: ‘wilde iedereen opvrolijken na een slecht jaar’ | Nu

Titelverdediger Peter Wright won dinsdag zijn eerste wedstrijd op het WK darts, maar toen ging het vooral om de opmerkelijke onderscheiding die hij op het podium verscheen. De Scott wilde mensen aan het lachen maken, vooral in moeilijke tijden.

Wright staat al bekend om zijn opvallende outfits, maar ging deze keer nog een stap verder door zich te verkleden als The Grinch. Hij verfde zijn baard en wenkbrauwen naast zijn haar ook groen, en droeg een masker, sjaal en handschoenen toen hij terugkwam.

“Ik wilde iedereen opvrolijken na een verschrikkelijk jaar als dit. Mensen vinden het moeilijk om iemand te verliezen, niet naar buiten te kunnen of een baan te verliezen. RDL7.

De organisatie heeft geleid tot forse kritiek op sociale media. Mensen denken dat de look zal afwijken van het beeld van de game, maar de 50-jarige Wright liet hem niet stoppen.

“Het is jammer dat ik na Kerstmis niet meer acteer, want ik wilde nog een kerstoutfit dragen”, zei de wereldkampioen. ‘Ik wil iedereen een beetje opvrolijken.’

Wright speelt met nieuwe pijlen in Londen. “Ik voel me beter met deze pijlen dan in de afgelopen jaren”, zei Scott, eraan toevoegend dat Michael van Kerwen in theorie van de beste plek ter wereld kan worden bevrijd. “Maar ik heb er niet aan gewerkt. Ik wil vooral weer de wereldtitel pakken.”


Peter Wright in zijn opmerkelijke outfit. (Foto: Pro Shots)

READ  Statistieken: PSV, Witsey en AZ winnen; Schade aan Feynord | Amerikaans voetbal
Written By
More from Arzu

Cubaanse kunstenaars blijven zich verzetten tegen de arrestatie van collega’s

In de Cubaanse hoofdstad Havana protesteerden vrijdag tientallen muzikanten, artiesten, journalisten en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *