Zanger Doon Mendink (24) overleden | Sterren

“Door dit te posten, breekt mijn hart. Ik ben er trots op deel uit te maken van je verhaal”, schrijft hij. Gilliat Ann Instagram. ‘Je was mijn vriend. Hij was de eerste persoon met wie ik me druk maakte als ik vragen had over muziek of nieuwe ringen op de piano of gitaar wilde leren. Ik ben iemand die altijd kan lachen en tegelijkertijd veel kan leren. Je bent een muzikaal talent en een geweldige man. Als ik wist hoe je je nu voelde … wees een vredesvriend. “

(Tekst gaat verder onder tekst)

Verder Tim Tawsma Laat ze op sociale media weten dat ze erg verdrietig zijn. “Ongelofelijk geschokt door dit nieuws! Ik heb je deze keer leren kennen als een geweldige kerel met zoveel talenten Volgende jongens- / meisjesband. Ik wens zijn familie en al zijn vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijd. Laten we allemaal extra aandacht aan elkaar besteden. “

(Tekst gaat verder onder tekst)

Was in 2016 Toon mendink Een van de deelnemers Volgende jongens- / meisjesband. In de eerste ronde van de show bracht hij het nummer uit Stal de show Bij Kiko en Parson James, hij was zeker van een warme stoel. Hij ging door naar de finale met Luca Gilliott, Diego da Silva In Jamie Tromlen Boy Band 4 U.S.C.. Met deze band speelde hij ter ondersteuning van Ahail Nick & Simon.

Een jaar later had hij een solo-succes en registreerde hij zich met succes Holland’s stem. In de tiende aflevering moest hij de show verlaten.

READ  Tom Dumoulin stopt tijdelijk met fietsen

Written By
More from Arzu

Preview ERTVC Topspelers: ‘Kwetsbaar zoals Ajax Finord en PSV’ | Nu

Ajax en PSV Zondag markeert de start van een maand vol ERTVC-topspelers....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *